+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Websites bouwen in ‘real time’

Mag ik u een aanbod doen?

MCRBV is niet ‘de goedkoopste’. Ik hanteer een marktconform tarief en neem alleen projecten aan als ik u de best mogelijke kwaliteit kan geven.
Iedere aanbieding die ik doe, is geheel vrijblijvend, mijn commitment is dat niet.

Websites bouw ik bij voorkeur volgens de ‘zandbak methode’. Daarvoor zet ik een zogenaamde ‘stagingsite’ op. U kunt het gehele bouwproces 24/7 volgen. Aanpassingen, wijzigingen en correcties ziet u direct ‘live’uitgevoerd worden.
Websites bouwen volgens deze methode heeft vele voordelen. Websites bouwen volgens de zandbakmethode op een subdomein verkort de tijd die nodig is voor overleg en afstemming en daarmee ook de doorlooptijd. De samenwerking is hechter. Het stimuleert de creativiteit over en weer. En het is gemakkelijker kennis over te brengen. Vergelijk het maar met het in een team bespreken van een werkend model. Vorm en inhoud worden in real time zicht-, tast- en voelbaar. Is de stagingsite (het model) gereed om aan de wereld te tonen? Dan migreer ik de gehele site in één keer naar het domein dat voor u is gereserveerd (of al bestaat in het geval van een ‘remake’ van een bestaande website). Voordeel daarvan is dat uw eerste versie ook daadwerkelijk een ‘schone’ eerste versie is. Webshops bouw ik op dezelfde wijze.
Share This