+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Veel beter dan een website

Beter online

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw onderneming.
Bel ons op +31 651 068 949 of gebruik ons contactformulier.

U wilt meer dan een website. U heeft gelijk. U heeft meer nodig dan een website om uw klanten op de hoogte te houden en nieuwe klanten te vinden. Wij bieden u veel meer dan de bouw van uw nieuwe website.

Beter compleet

Inclusief, ontwerp, styling, tekstredactie, bouw in WordPress, Log-inBeveiliging, AVG-notificatie en AVG-tekstpagina. Naar keuze met supersnelle, veilige WordPress hosting, inclusief domeinnaam, e-mailadressen, malware- en virusscanner en supersnelle caching.

Beter herkenbaar

Door het ontwerp van uw website door te zetten naar een nieuwsbrief en uw sociale media is uw online presentatie herkenbaarder en straalt een en dezelfde ‘look & feel’ uit.

Beter deelbaar

Uw website en sociale media zijn gekoppeld zodat bezoekers pagina’s kunnen delen en ‘liken’.

Beter vindbaar

Uw website staat optimaal ingesteld voor zoekmachines. Door interne en externe links en de zoektermen (en combinaties van zoektermen) waarop u gevonden wilt worden, te verwerken zoals het hoort.

Beter leesbaar

Uw website en nieuwsbrief passen zich automatisch aan het scherm van uw bezoeker aan. Van het grootste desktop scherm tot de kleinste smartphone. ‘Responsive’ heet dat.

Beter beveiligd

De hosting (naar keuze) is prima geregeld. Speciaal voor WordPress websites met een secure aansluiting (https:// in plaats van http://) en een virusscanner.

Beter beheersbaar

U leert in de basistraining hoe u zelf uw website en nieuwsbrief en sociale media beheert, uitbreidt en actueel houdt. Ook inbegrepen.

Beter betaalbaar

Prijzen beginnen bij 2 keer €300 of 6 maandtermijnen van €100 (exclusief 21% BTW) all-in. U betaalt in twee gelijke delen of kiest voor betaling in 6 maandelijkse termijnen. Zegt u het maar.

Lees hier verder

In onze studio zetten wij alle voordelen voor u nog eens op een rij. Daar leest u meer over de verschillende mogelijkheden, de levertijd, natuurlijk de kosten en bekijkt u praktijkvoorbeelden.

Share This