+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Webshop bouwen

Grote webshop voor kleine portemonnee

Hans von Stockhausen wil een grote webshop voor informatie over voeding en lifestyle en voor de voedingssupplementen die hij aanbiedt. Klein probleem. Het meeste geld is al op aan voorraden. Hans noemt dat liever een beperkt marketingbudget. Een ons niet onbekende term …

 

Fit for life

Waar het Hans niet aan ontbreekt, is overtuiging en visie. Sinds kleins af aan is hij overtuigd van en leeft hij volgens het motto: ‘Fit for life’. Zijn achtergrond, opleidingen en werkervaring vormen de basis voor zijn persoonlijke visie op gezondheid. In het eerste gesprek is er al meteen een ‘klik’. Hans komt sympathiek over en weet heel veel over de zaken waar hij graag over praat.

 

webshop bouwen-marketing-zeist-mcrbv

Kortweg: FiFoLi

Kwaliteit is het kernbegrip waarmee Hans diensten en producten aanbiedt. Dat geldt voor zijn werk als therapeut, masseur en life style coach en voor zijn uitgebreide productenlijn voedingssupplementen.
IJzersterk is hij in het één op één adviseren en begeleiden van zijn klanten. Hans vraagt door tot de vraag achter de vraag boven water komt. Zijn kennis draagt hij graag over. Voor informatie over voeding, lifestyle en voedingssupplementen moet je bij hem zijn. Hans helpt jou om zelf keuzes te maken door je meer inzicht te geven. Die persoonlijke aanpak onderstreept zijn hang naar kwaliteit.

 

FiFoLi.nl

Wat Hans tekort komt aan budget maakt hij ruimschoots goed met zijn humor, gedrevenheid en vakmanschap. Samenwerken is een waar genoegen.

Onze oplossing voor zijn krappe budget is te bewonderen op fifoli.nl.

Share This