+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Hoe krijg je meer aandacht voor de cursussen die je aanbiedt? Michel Knijff is DE ARBO expert. Hij adviseert en traint directies en medewerkers op het gebied van ARBeidsOmstandigheden. Zijn onderneming: ARBO4ALL biedt een uitgebreide selectie aan in trainingen en opleidingen. Op zijn website vind je zijn trainingskalender met de meest actuele cursusdata. Maar hoe trek je nou de aandacht voor die trainingskalender?
 

Posters

Met een set posters onder de arm die wij voor Michel mochten maken, gaat hij langs de bedrijven die al eerder bij hem op cursus zijn geweest. Via een mail biedt hij bedrijven de set posters aan voor interne verspreiding. Zowel bestaande als nieuwe klanten reageren enthousiast. De cursussen worden in rap tempo geboekt. De tweede serie posters is in voorbereiding …

Met posters, een e-mail en een e-mail adressenlijst in zeer korte tijd de bekendheid van je trainingen enorm verhogen onder de juiste doelgroepen en cursisten werven voor je trainingen en workshops. Een geweldig en bovendien verrassend resultaat.

 

ARBO4ALL

Hulp nodig bij ARBOzaken? Bezoek www.arbo4all.nl en bekijk alle beschikbare cursusdata. En ja, inderdaad, zijn oude website was aan een update toe. Dus hebben wij een nieuwe website gebouwd die qua zoektermen hoog scoort in Google en goed leesbaar is op alle schermen.

Share This