+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Merk bouwen doe je doelbewust. Of en wanneer je merk doorbreekt, is niet een kwestie van toeval. Een merk bouwen vergt veel tijd en aandacht.

 
Feeling GREAT

Roman is een fanatieke sporter. Hij wil een merk bouwen in de overbezette markt van sportkleding. Na zijn opleiding tot sportinstructeur krijgt hij direct een baan … in de modebranche. Eentje die prima past bij zijn kwaliteiten en talenten. Omgaan met publiek is daar een van. Door zijn werk in de mode ontdekt hij dat merkkleding een steekje laat vallen. Het staat goed, maar het zit niet lekker als je keihard werkt aan je conditie en lichaamsbouw. Op zoek naar het draagcomfort en de bewegingsvrijheid die sporters waarderen, merkt hij al gauw waar de schoen (of T-shirt, jacket, hoodie enzovoorts) wringt. De gangbare pasvormen zijn niet geschikt voor mannen en vrouwen die gespierder zijn dan de gemiddelde mens. Hun atletische lichaamsbouw vergt andere pasvormen.

 
Looking good
merk bouwen-marketing-zeist-mcrbv

Een zoektocht naar een mogelijke oplossing brengt hem bij kledingfabrikanten die gewend zijn aan extra grote maten. Het lukt Roman een afspraak te maken om een nieuwe set pasvormen te ontwikkelen. Speciaal voor sporters. Een samenwerking is geboren. Met nagenoeg geen marketingbudget of kapitaal om een voorraad in te kopen, gaat hij aan de slag. Met zijn modellen in zijn sporttas promoot hij zijn waar in de sportschool. Onze steun heeft hij. Wij geloven in zijn ideaal en bouwen mee aan zijn nieuwe merk met ontwerp en bouw van een bescheiden webshop die hem perfect past. De shop groeit met hem mee als zijn merk begint aan te slaan.

 
Merk bouwen: feeling Great LOOKING good
Werken met een start-up is elke keer opnieuw dankbaar werk. De passie en leergierigheid spat af van de prille ondernemers. Veel tijd gaat zitten in het beantwoorden van de vele vragen. Starters kampen vaak met geldgebrek (niet allemaal) waardoor wij tot het uiterste moeten gaan om zo dicht mogelijk bij het gewenste resultaat te komen met weinig of nagenoeg geen budget.

De vorderingen van MIND-SET kun je volgen op zijn staging site. Nog niet ‘live’. Maar wel een prima plek om de lancering van zijn merk voor te bereiden en te experimenteren met de bouw van een reputatie als Personal Trainer. Zodra de site live gaat, kun je er het MIND-SET Trainingschema bestellen waar je echt resultaat mee boekt. In een later stadium komt er ook een webshop waar je de kleding kunt bestellen.

Share This