+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Meer klanten met online marketing

Aan de slag

Maak een afspraak voor een gratis spreekuur.

Het internet stelt klanten in staat snel en gemakkelijk diensten, producten en aanbieders te vinden en te vergelijken. Komen klanten kijken wat jij te bieden hebt?

En als dat gebeurt, hoe steek jij dan af bij de concurrentie? Weet jij op welke plaats jij staat qua vindbaarheid? En op welke plaats jouw concurrenten? Weet jij hoe vaak klanten via internet zoeken naar de diensten of producten die jij aanbiedt?
Klanten vergelijken nu eenmaal. Het is onderdeel van het koopproces. Klanten willen kunnen kiezen. Zo kunnen ze voor zichzelf duidelijk krijgen wat ze nu precies zoeken. De ene keer geeft levertijd de doorslag. Of nabijheid van de aanbieder. Of prijs. Of uitvoering. Of service. Voor elke klant is dat telkens anders. Dus ook jouw aanbod moet in hun vergelijking terechtkomen.

Jij weet al lang wat wel of niet werkt

Waarschijnlijk heb je een eigen kijk op wat je wel en niet moet of wilt doen op of met internet. Denk je al lang te weten wat wel of niet werkt. Maar is dat wel zo? Doe je het op een manier die jou meer verkeer oplevert op jouw site of shop? Zie je het aantal nieuwe klanten en herhaalaankopen toenemen? Of doe je het ‘allemaal’ nog niet ‘helemaal’ zoals je zou moeten om echt resultaat te krijgen? Of denk je dat omdat je tot nu toe steeds hebt gekozen voor de gemakkelijkste weg? Of voor minimale investeringen in tijd, moeite en geld? Stel je nu eens voor dat je klanten met dezelfde instelling bij jou shoppen. Hoeveel zou je dan verkopen?

Meer klanten naar je zaak krijgen

Wil je dat meer klanten kunnen vertrouwen op jouw expertise? Dat zij bij jou terecht kunnen als ze vragen hebben over de soort diensten of producten die je voert? En lukt je dat nu al in het directe contact met jouw klanten? Vestig die reputatie ook online. Wij helpen je daar graag bij. Te beginnen met een ONLINE CHECK.

Online Check

Op basis van jouw aanbod zoeken wij naar de vindbaarheid van jouw aanbod en naar kansen die jij kunt benutten om meer geïnteresseerde klanten naar je site of shop te krijgen. Wij laten je zien hoe jouw zaak online zou kunnen presteren, waar jij kansen laat liggen en wat jij daaraan kunt doen.

Ook als je het al weet maar nog niet doet

Natuurlijk weet jij wel hoe je van het internet gebruik moet maken. Dat jij je zaak moet aanmelden bij zoekmachines en gerespecteerde verzamelsites. Dat je een professionele website of webshop moet hebben die gekoppeld is aan je sociale media. Dat je geregeld aantrekkelijke acties moet verspreiden die geïnteresseerden leiden naar een (landings-)pagina op je site of shop. Dat je e-mail adressen en klantbeoordelingen moet zien te krijgen en trouwe klanten en herhaalaankopen moet belonen.

En natuurlijk weet jij dat jij jouw kennis over jouw vakgebied, de diensten of producten die je voert, moet tonen. Zodat jij gezien wordt als een expert op jouw gebied. Dat je de vinger aan de pols moet houden en van je acties moet leren wat werkt en wat beter kan.

Natuurlijk weet je dat wel. Alleen doe je het nog niet. Dat is jammer. Je kunt meer klanten krijgen door serieus aan de slag te gaan met online marketing. Ook als je het allemaal al lang weet maar nog niet doet, helpen wij jou graag.

Share This