+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

OVER MCRBV

Marketing in zeist en op internet

Marketing in Zeist en op internet dat is MCRBV. En MCRBV is John May. Ik lever advies, concepten, teksten, ontwerp en onderzoek voor effectieve marketing, communicatie, reclame en public relations. Online en offline.

WIE?

Wie in Google op “marketing Zeist” zoekt, komt al snel uit bij MCRBV.com. MCRBV is het synoniem voor marketing Zeist. MCRBV is HET bureau voor online en offline marketing in Zeist en op internet. Door een samenwerking ‘in the cloud’ met andere zelfstandige specialisten kan ik snel opschakelen als er meer ondersteuning nodig is of behoefte aan een bepaald specialisme die ik zelf niet beheers.

WAT?

U kunt bij MCRBV terecht voor al uw online en offline marketing, communicatie, reclame en public relations. MCRBV is inzetbaar van plan tot uitvoering. Van versterking tot tijdelijke vervanging op marketing- en communicatiefuncties. Voor het opstellen van het marketing- of communicatieplan. Of als team leader voor dat change project.

U kunt bij MCRBV net zo goed terecht voor tekst en ontwerp van advertenties, posters, flyers, folders, brochures, nieuwsbrieven en magazines. Of het ontwerpen en bouwen van websites en webshops of het inrichten van zoekmachine optimalisatie en online adverteren (SEO/SEA).

WAAROM?

MCRBV is Allround en Full service. Ongeacht waarvoor onze klanten ons nodig hebben, MCRBV zal elke keer weer net dat stapje verder gaan. Een logo nodig? Levert MCRBV compleet met huisstijl. U wilt een professionele website? Bouwt MCRBV inclusief nieuwsbrief en koppelt het met uw sociale media. Alles in één herkenbare stijl. Vanzefsprekend is uw site mobielvriendelijk en optimaal ingericht voor zoekmachines.

U wilt online en offline marketing, communicatie, reclame en public relations die praktisch toepasbaar is en aantoonbaar effect heeft. Professioneel resultaat voor een vast tarief en afspraak is afspraak.

Share This