+31 - 651 068 949 john@mcrbv.com

Marketing Abonnement

Snel schakelen?

Wij doen ook u graag en snel een passend voorstel.
Bel 06 – 51 068 949 of stuur ons een bericht.

Behoefte aan een ervaren professional die aan een enkel woord genoeg heeft, zich snel inleeft en effectief bijdraagt aan uw targets?

Marketing abonnement biedt de oplossing

– 25% Korting op het reguliere uurtarief.
– Minimum inzet 8 uren per week.
– Minimum looptijd 6 maanden; na de eerste 1 maand wekelijks opzegbaar.

Als Communicatie & Marketing Professional onderscheid ik mijzelf door mijn inlevingsvermogen in combinatie met kennis van en ruime ervaring met legio tools en technieken in tal van sectoren en branches. Ik verbind verschillende vakdisciplines door mijn veelzijdige praktische kennis, scholing en ervaring. Daardoor ben ik breed inzetbaar en weet ik keer op keer op de meest efficiënte wijze gebruik te maken van het beschikbare tijdpad en budget. Mijn skills, opgedane kennis en kunde zijn wezenlijke toegevoegde waarden die u helpen uw doelstellingen te realiseren, binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget. Of u nu aan de start staat van uw onderneming of voor de uitdaging van een verandertraject of doelgericht werkt aan het behalen van targets.

Wilt u meer lezen over voorbeelden van mijn werk of hoe anderen mijn werk beoordelen? Klik dan hier.

VOORBEELD

Voor de spoorwegen werkt MCRBV op basis van een 20 uur per week abonnement. Vanzelfsprekend tegen het kortingstarief van 25% van het reguliere uurtarief. Sinds het ingaan van het abonnement is telkens meer dan 20 uren per week gewerkt. Ook voor de meer-uren geldt het kortingstarief van 25%.

Share This